fbpx
Tilbage

Handicare bliver til Handimobil

Nyhed - Handicare bliver til Handimobil

I juni offentliggjorde vi nyheden om vores navneskifte, og nu er tiden kommet, hvor det træder endeligt i kraft. Pr. den 15. september 2020 har vi officielt skiftet navn til Handimobil, som vi hed engang.

Navneskiftet er et led i vores ønske om at markere, at der er sket noget nyt. Vi arbejder fortsat på at arbejde smartere og blive dygtigere og har i forlængelse heraf gentænkt vores brand. Vi udvikler nye produkter, nye tiltag og nye services, og har ligeledes fået et nyt logo, som du nu kan kende os på.

Vi har skiftet vores IT-system ud for at give bedre service, og så har vi en plan for hver en afdeling – blandt andet er flere afdelinger blevet renoveret for at skabe bedre arbejdspladser for vores medarbejdere. Vi laver investeringer, der skal være med til at sikre os en fremtid som førende inden for markedet for løsninger til innovative mobilitetsløsninger. Vi arbejder også på en række nye produkter, som indbefatter både gulve og sæder.

Nu er det også muligt at booke tid til liftservice online. Det skal sikre dig som kunde god service og hurtig bekræftelse på tidsbestillingen. Man kan også tegne servicekontrakter, som er til dig, der vil vide dig sikker på, hvilke omkostninger et bilkøb medfølger. Vi tror på, at servicekontrakter bliver en del af den nye fremtid.

Handimobil er ikke ejet af en udenlandsk koncern, og fordi vi nu kan drive forretningen mere lokalt, er vi som virksomhed også blevet mere beslutningsdygtige. Det giver os mulighed for at agere hurtigt og mere fleksibelt på markedet og dermed tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Er du som kunde interesseret i at høre mere om Handimobil og hvordan vi bygger specialtilpassede biler, så er du velkommen til at kontakte os. I juni ændrede vi vores mailadresser og hjemmesiden, som dermed fortsat hedder www.handimobil.dk.
Vi glæder os meget til at vende tilbage til vores gamle navn og nye forretning, og vi håber, I vil tage godt imod os her på den anden side af navneskiftet.

På gensyn.

De bedste hilsner fra hele Handicare / Handimobil holdet

Kontakt os

Skriv til os
salg@handimobil.dk

Ring til os
+45 88 18 17 00

Adresse

Hovedkontor:
Baggeskærvej 48
7400 Herning
Danmark

Åbningstider:
Mandag til fredag: 8 – 16
Weekend: efter aftale