Handicare bliver til Handimobil

Nyhed - Handicare bliver til Handimobil

Vi vender tilbage til vores gamle navn og glæder os til fortsat at hjælpe dig.

Hos Handicare er vi i gang med at skabe indpakningen til det nye Handimobil, som er til dig med behov for de bedste og innovative mobilitetsløsninger. Vi udvikler vores forretning, og er fortsat din specialist inden for øget komfort og tryghed i hverdagen.

 

Vi har allerede skiftet vores mailadresser og vores hjemmeside (www.handimobil.dk) og den 15. september 2020 skifter vi officielt navn til Handimobil. Det har vi valgt at gøre for at skabe en endnu bedre oplevelse for dig, når du handler med os.

Vi er i dialog med mange af vores kunder, som hjælper os med, hvordan vi kan blive endnu bedre, så har du ris, ros eller gode ideer til, hvordan vi kan blive bedre, hører vi gerne fra dig.

 

Ændringerne både vil kunne ses og mærkes på tværs af forretningen. Vores mål er, at det vil være et frisk pust og bidrage positivt til et nyt og forbedret Handicare. Vi glæder os meget til at kunne præsentere jer for en ny række produkter og services, og håber, I vil tage godt imod os – også når vi hedder Handimobil.

Vi har allerede nu gjort det muligt at booke services direkte på vores hjemmeside, og så har vi fået en ny afdeling i Randers, hvor vi både sælger biler og laver service.

På gensyn.

 

De bedste hilsner fra hele Handicare-holdet

Kontakt os

Skriv til os
salg@handimobil.dk

Ring til os
+45 88 18 17 00

Adresse

Hovedkontor:
Baggeskærvej 48
7400 Herning
Danmark

Åbningstider:
Mandag til fredag: 8 – 16
Weekend: efter aftale