fbpx

Bestil tid til lifteftersyn
hos Handimobil - vi har
landsdækkende service

Hos Handimobil udfører vi lifteftersyn og liftservices i hele Danmark

Vi udfører lovpligtigt lifteftersyn og service på alle former for lifte. Vi tilbyder online booking 24/7 så du kan bestille tid til lifteftersyn præcis når det passer dig. Hos Handimobil er vi godkendt af Arbejdstilsynet og må derfor udføre lovpligtige eftersyn efter tilsynets regler.
Eftersynene udføres efter tjekliste, hvilket betyder at samtlige bevægelige og elektriske dele afprøves og belastes efter regelsættet fra Arbejdstilsynet og fabrikantens bestemmelser vedrørende elevatoren, liften og løfteren.

Lad os udføre lifteftersyn på din lift!

Hvis I har ansatte til at arbejde med bil eller lift eller hvis liften bruges til erhvervsmæssig brug, skal liften tjekkes mindst én gang om året ved et lovpligtigt lifteftersyn.

Faktisk er det også lovpligtigt at have en journal, der indeholder alle oplysninger om liften og de eftersyn den har gennemgået, samt reparationer der er udført i liftens levetid. Alt dette sørger vi selvfølgelig for hos Handimobil, hvis vi skal stå for jeres lifteftersyn.

Hvis det er din egen bil og det kun er dig og din familie/venner der bruger bilen, så er det ikke et lovkrav – men stadig en rigtig god ide! Ligesom en bil skal serviceres for ikke at gå i stykker, så skal en lift det samme.

Bestil tid online til lifteftersyn af din Handicapbil eller Liftbus hos Handimobil allerede i dag!

Book tid til lifteftersyn på din Handicapbil eller Liftbus. Du kan bestille tid online lige her eller ringe til os og bestille tid på tlf: (+45) 88 18 17 00

Vores værksteder er topmoderne autoværksteder – med veluddannede og dygtige medarbejdere som, med det nyeste teknologiske udstyr, tager sig af jeres lifteftersyn. Alt sammen med garanti og til faste priser.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?