fbpx

Lifteftersyn

Ligesom en bil skal serviceres for ikke at gå i stykker, så skal en lift det samme.

Hvis I har ansatte til at arbejde med bil eller lift eller hvis liften bruges til erhvervsmæssig brug, skal liften tjekkes mindst én gang om året ved et lovpligtigt lifteftersyn. Hos Handimobil er vi godkendt af Arbejdstilsynet og må derfor udføre lovpligtige eftersyn efter tilsynets regler.
Eftersynene udføres efter tjekliste, hvilket betyder at samtlige bevægelige og elektriske dele afprøves og belastes efter regelsættet fra Arbejdstilsynet og fabrikantens bestemmelser vedrørende elevatoren, liften og løfteren.

Faktisk er det også lovpligtigt at have en journal, der indeholder alle oplysninger om liften og de eftersyn den har gennemgået, samt reparationer der er udført i liftens levetid. Alt dette sørger vi selvfølgelig for hos Handimobil, hvis vi skal stå for jeres lifteftersyn.

Vores værksteder er et topmoderne autoværksteder – med veluddannede og dygtige medarbejdere som, med det nyeste teknologiske udstyr, tager sig af jeres lifteftersyn. Alt sammen med garanti og til faste priser.

Hvis det er din egen bil og det kun er dig og din familie/venner der bruger bilen, så er det ikke et lovkrav – men stadig en rigtig god ide! Ligesom en bil skal serviceres for ikke at gå i stykker, så skal en lift det samme.