fbpx

At købe en handicapbil
er en tillidssag.

Vi er meget bevidste om, at dét at bygge en handicapbil er en tillidssag. Omdrejningspunktet er dine behov og dine ønsker.

Vi er gode til at lytte – det er vel nok dén vigtigste lektie vi har gjort os gennem tiderne. Når vi spørger ind til dine behov og forstår præcis hvilke spørgsmål der skal stilles, så gør vi det fordi vi ved, at jo bedre kendskab vi har til din hverdag, din fritidsaktiviteter, dine interesserer, din familie, dine venner, jo bedre kan vi opfylde alle de behov du har til din nye bil.

Af erfaring ved vi, at langt de fleste førstegangs-købere har svært ved at afdække de løsningerne de har brug for her og nu – og på sigt – i deres nye bil. Det er vores opgave at afdække dine behov og dét en opgave vi går til med hjerteblod.

Vi hjælper jer trygt igennem fra A-Z, fra ansøgning til levering af din nye bil.

Ved køb af handicapbil ved vi, at det ofte kan være en både kompliceret og forvirrende process at få styr på både regler og lovgivning, når du skal købe en handicapbil med støtte. Hos Handimobil har vi arbejdet med formidling af handicapbiler og -minibusser i mange år og kan derfor hjælpe jer trygt igennem fra A-Z – fra ansøgning til levering af din nye bil.

Uanset hvilket formål din nye bil skal bruges til, tilbyder Handimobil totale løsninger til indretninger og specialløsninger. Sammen finder vi den optimale indretning som indfrier dine behov og ønsker. Vi hjælper også med afprøvning, kørekort osv.

Der er flere måder at erhverve din nye handicapbil på.

Eget køb: Her står du selv for købet og indretningen af en ny bil, enten fordi du har mistet din bevilling eller har fået afvist en afgiftsfri bil fra kommunen.Du kan vælge at købe dine nye bil kontant, få den finansieret eller på en leasingaftale. Bilen vil være på fuld afgift og indregistreres på hvide plader – til almindeligt kørekort – som almindelig personbil.

Støtte fra kommunen: Har du et varigt fysisk eller psykisk handicap, som i høj grad forringer din evne til at færdes, kan du søge kommunen om støtte til en handicapbil samt tilskud til indretning af bilen.Her kan du opnå fritagelse for betaling af registreringsafgiften, hvilket betyder, at du køber din nye bil uden den fordyrende afgift.

0

Glade kunder

0

Års erfaring

Vi kan klare alle opgaver inden for:

Håndbetjening af speeder og bremse
Drejekonsoller til sæder
Montering specialsæder
Automatisk kobling
Bremseforstærkning
Kontakter i nakkestøtte til betjening af kontakter
Kørestolslifte
Fastspænding af kørestole
Fodstyring
Joystick
Mini-rat
Ratgreb
Kabinevarmere
Bakkamera
.. Og meget mere!
Kundereferencer

Vi samler på
glade kunder.

Det er et spørgsmål om tillid!

“At blive mødt i øjenhøjde, forstået og set er alfa omega for mig. Og det er præcis derfor jeg nu for 2. gang har købt min bil igennem Handimobil.”

Laura Mortensen

Mit Første år med Handicapbil

“Handimobil gav sig tid til at rådgive mig, forklare mig tingene, vise forskellige løsnings forslag om hvad der ville være bedst for mig, så jeg fik en bil som levede op til mine behov.“

Mette Holbæk Christiansen

Rigtig god oplevelse!

“Allerede ved første kontakt udviste Handimobil Ribe interesse i netop mine behov. Jeg har fået en virkelig god behandling, og de har gjort hvad de kunne for at tilpasse bilen til mine behov.“

Bodil Straarup Klausen

Yderst kompetent og lyttende!

“Fra første kontakt har der bare været service. Sælgeren og værkstedet har lyttet til det min handicappede søn og jeg har brug for, og har løst det til top karakter.“

Anita Panduro

Rådgivning

Har du spørgsmål?
Eller brug for hjælp?

Hovedkontor
Baggeskærvej 48
7400 Herning
Danmark

Hvad kunne du tænke dig at se nærmere på?

Vores kunder og deres biler

Indretningseksempler

Mest anvendte biler

Nye handicapbiler

Afprøvninger

Bliv klogere på reglerne

Produkter til bilindretning

Service & Værksted

Lej en handicapbil

Du kan få indrettet din eksisterende bil, eller købe en ny direkte hos os. Vi forhandler alle gængse bilmærker, og ingen udfordring er for stor!