fbpx
Tilbage

Brugte handicapbiler med afgift

Har du fået afslag på din ansøgning om økonomisk støtte til køb af handicapbil fra kommunen? Eller trækker din bevillingssag i langdrag og mangler du en brugt handicapbil nu? Så se mere her.

Hos Handimobil ved vi at det betyder utroligt meget for folks livskvalitet at kunne gå ud og sætte sig i deres egen bil, og køre derhen man vil. Det gælder både træning, familiebesøg, ferie og indkøb. Hvis du har fået afslag på støtte til handicapbil, er alternativet i stedet at benytte de individuelle kørselsordninger der tilbydes. Her er der dog en række begrænsninger. For hvert år kan man køre maksimalt 104 ture – det svarer til 2 ture om ugen. Og ofte kører man med andre borgere, og derfor kan man risikere at turen bliver dobbelt så lang.

Der kan derfor være flere forskellige årsager til at anskaffe sig en brugt handicapbil.

Hos vores søsterside Autoa.dk, der er specialiseret i handicapbiler og liftbiler med fuld afgift, finder du et stort udvalg af brugte handicapbiler med fuld afgift. Disse handicapbiler henvender sig netop især til folk som enten har mistet deres bevilling eller som har fået afvist en afgiftsfri bil fra kommunen.

Rådgivning

Har du spørgsmål?
Eller brug for hjælp?

Hovedkontor
Baggeskærvej 48
7400 Herning
Danmark