fbpx
Tilbage

Afprøvninger

Bilafprøvning hos Handimobil

Med udgangspunkt i vores egne indendørs afprøvningslokaler og vores mangeårige erfaring sætter vi fokus på den enkelte persons særlige behov for indretning af bilen.

I samråd med terapeuter fra kommunerne, hjælpemiddelcentralerne, og naturligvis bilejeren selv, foretager vi bilafprøvninger i vores afdelinger i Herning, Brøndby, Århus, Aalborg, Odense & Ribe – eller ude hos kunden selv.

Da vi hos Handimobil er uafhængig af bilforhandlere, stiller vi et stort og forskelligt udvalg af demobiler til rådighed. De er valgt ud fra vores erfaringer med, hvilke bilmodeller der er mest velegnede til at dække behovet hos flertallet af vores kunder. Demobilerne er indrettede med forskellige produkter for at give et realistisk billede af de muligheder, vi kan tilbyde kunden.

Vores mangeårige erfaring har givet os en solid viden omkring bilmarkedet og hvilke bilmodeller, der lever op til bil-bevillingsprincippet om “billigst og bedst” egnet. Dog tager vi naturligvis, så vidt det er muligt, hensyn til den kommende bilejers ønsker om bilmodel og særlig indretning, så længe det ligger inden for rammerne af bevillingen eller en eventuel egenbetaling.

Ønskes afprøvning af handicapbil foretaget på kundens egne adresse, er det selvfølgelig også en mulighed. Dog har vi så naturligvis ikke mulighed for at medbringe mange forskellige demobiler med forskellige indretninger. Er der tvivl om indretningsbehovet, anbefaler vi, at vi foretager afprøvningen af handicapbil i en af vores 6 afdelinger.