fbpx
Tilbage

Handicapbiler

Vi tror på, at en stærk og tæt relation med dig som kunde, er fundamentet for at du får præcis den handicapbil du har behov for.

Vi er meget bevidste om, at dét at bygge en handicapbil er en tillidssag. Omdrejningspunktet er dine behov og dine ønsker.

Vi er gode til at lytte – det er vel nok dén vigtigste lektie vi har gjort os gennem tiderne. Når vi spørger ind til dine behov og forstår præcis hvilke spørgsmål der skal stilles, så gør vi det fordi vi ved, at jo bedre kendskab vi har til din hverdag, din fritidsaktiviteter, dine interesserer, din familie, dine venner, jo bedre kan vi opfylde alle de behov du har til din nye bil.

Af erfaring ved vi, at langt de fleste førstegangs-købere har svært ved at afdække de løsningerne de har brug for her og nu – og på sigt – i deres nye bil. Det er vores opgave at afdække dine behov og dét en opgave vi går til med hjerteblod.

Hvad kunne du tænke dig at se nærmere på?

Vores kunder og deres biler

Indretningseksempler

Mest anvendte biler

Nye handicapbiler

Køb af handicapbil

Bliv klogere på reglerne

Produkter til bilindretning

Service & Værksted

Lej en handicapbil

Rådgivning

Har du spørgsmål?
Eller brug for hjælp?

Hovedkontor
Baggeskærvej 48
7400 Herning
Danmark

Du kan få indrettet din eksisterende handicapbil, eller købe en ny direkte hos os. Vi forhandler alle gængse bilmærker, og ingen udfordring er for stor!