fbpx

Vores Filosofi Er Simpel:

Vi tror på, at en stærk og tæt relation med vores kunder, er fundamentet for et godt samarbejde.

Det er et spørgsmål om tillid!

“At blive mødt i øjenhøjde, forstået og set er alfa omega for mig. Og det er præcis derfor jeg nu for 2. gang har købt min bil igennem Handimobil.”

Laura Mortensen

Mit Første år med Handicapbil

“Handimobil gav sig tid til at rådgive mig, forklare mig tingene, vise forskellige løsnings forslag om hvad der ville være bedst for mig, så jeg fik en bil som levede op til mine behov.“

Mette Holbæk Christiansen

Rigtig god oplevelse!

“Allerede ved første kontakt udviste Handimobil Ribe interesse i netop mine behov. Jeg har fået en virkelig god behandling, og de har gjort hvad de kunne for at tilpasse bilen til mine behov.“

Bodil Straarup Klausen

Yderst kompetent og lyttende!

“Fra første kontakt har der bare været service. Sælgeren og værkstedet har lyttet til det min handicappede søn og jeg har brug for, og har løst det til top karakter.“

Anita Panduro

Vi flytter dig gennem livet

Hvad betyder frihed
og mobilitet for dig?

“Der er bare nogle ting, som diagnosen ikke skal bestemme!” Det er en sætning vi ofte hører. At kunne komme rundt i verden – og i livet, enten på egen hånd eller med en hjælper, giver vores kunder en frihed der er ganske uden sammenligning.

Handimobil Services

Hvad du kan forvente.

Handicapbil raadgivning
Dedikeret rådgivning

Vi guider og hjælper dig i din bevilling af handicapbil. Både før, under og efter hjælper vi dig til et mere mobilt liv

Handicapbil opbygning
En unik opbygget bil

Vi indretter og opbygger minibusser og personbiler – fra standardindretninger til specialindretninger

Handicapbil kundeservice
Et ord - er et ord!

Vi hjælper dig hele vejen med din nye handicapbil og sætter stor vægt på at opbygge et tillidsfuldt forhold til hinanden

Rådgivning

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Synes du at en bilsag er vanskelig? Det er du ikke ene om. Det er som oftest en kompliceret proces: der er mange brikker der skal falde på plads i puslespillet. Nøglen til at gøre det lettere for dig ligger hos Handimobil; vi hjælper dig hele vejen gennem din bilsag. 

Vission

Vi forpligter os kun til det, vi kan love,
og vi holder altid vores løfter.
Tillid er nøgleordet.

Hvad tilbyder vi
hos Handimobil?

Rådgivning

Vi guider og hjælper dig i din bevilling af bil. Både før, under og efter hjælper vi dig til et mere mobilt liv. Læs mere..

Afprøvninger

I samråd med terapeuter fra kommunerne, hjælpemiddelcentralerne, og naturligvis bilejeren selv, foretager vi bilafprøvninger i vores afdelinger i Herning, Brøndby, Århus, Aalborg & Ribe – eller ude hos kunden selv. Læs mere..

Opbygning af biler

Hos Handimobil specialindretter vi minibusser og personbiler – fra standardindretninger af hjælperbiler til kørestolsbrugere, til specialindretninger med joystick-styring af bilen. Læs mere..

Egne produkter til Bilindretning

Vi har vores egen udviklingsafdeling, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig unikke patenterede produkter, der passer dig og dine behov. Læs mere..

Service & Værksted

På vores opbyggerværksteder møder du 100% specialiserede medarbejdere der har årevis af erfaring i individuelle løsninger – dét giver dig den tryghed, at din bil er i de mest kyndige hænder som muligt. Læs mere..

Alle har hver sit unikke behov

Hvordan indretter vores kunder deres Handicapbil?

"Konsulenten satte en ære i at få lavet en bil til mig og Marvin, som bare ville fungere", fortæller Anita
Frederikke A. Jellinggaard havde ét ønske til sin nye bil: "Jeg vil gerne have min helt egen enhjørning bil!".
Kirsten og Poul Granslev: "Vores bil giver os et meget mere aktivt liv både fysisk og socialt".
"Den nye bil skal selvfølgelig gøre mig selskab på en jagt", fortæller aktive Lasse, som nyder naturen og en god jagt.
Lovgivning

Bliv klogere på dine muligheder.

Er du førstegangskøber af bil med støtte? Eller trænger du bare til at få frisket detaljerne op?

Vi har samlet det hele i en let og overskuelig guide, så du kan blive meget klogere på hele processen ved køb af ny handicapbil! Få styr på lovgivningen om handicap transport, bevillinger og dine rettigheder

Danmarks førende leverandør af Handicapbiler

Handimobil er Danmarks førende leverandør af specialindrettede biler og busser til private bilister, kommunale institutioner, vognmænd og andet erhverv – alle indrettet efter individuelt behov. Hos Handimobil bestræber vi os kontinuerligt på at yde topprofessionel rådgivning omkring løsningsmuligheder med din unikke og individuelle situation som udgangspunkt. Vi sætter en ære i vores arbejde, og du vil altid blive mødt med åbenhed og imødekommenhed.

Fra ansøgning til levering af Handicapbil

Vi har igennem de sidste 25 år hjulpet mere end 13.000 videre med processen fra ansøgning om bevilling af handicapbil til afprøvning og til sidst levering af individuelle køretøjer.
Vi ved godt, at det kan være en uoverskuelig proces; for hvor skal man starte? Og hertil er svaret – start hos os. Vi hjælper dig videre i processen og sikrer dig, at du får et køretøj, der er skræddersyet efter dine behov.