fbpx

Job hos Handimobil

En del af dit netværk

Handimobil er i konstant udvikling

Hver dag arbejder mere end 50 entusiastiske mennesker i Handimobil, for at forbedre livskvaliteten for fysisk udfordrede, ældre og plejepersonale. Vi stræber konstant efter at gøre hverdagen lettere for dem ved at tilbyde specialtilpassede busser og biler.

Innovation, kvalitet og vækst er vores konstante mål. Derfor er vi altid på udkig efter motiverede fagfolk, der kan styrke vores team.
Vi ønsker at være de bedste i vores branche

Dette betyder, at arbejde hos Handimobil giver et dynamisk miljø med masser af muligheder for personlig og professionel udvikling.

At arbejde her betyder at vi har tillid til at du laver dit arbejde, have støtte fra den øverste ledelse og føle sig som en del af et team, der er ligeså drevet til at nå vores mål. Vi anerkender individuel præstation og giver det samme tilbage, som vores team har lagt i. Vi arbejder hårdt for at holde vores fantastiske teams engagerede, og vi tror, det er grunden til, at vores ansatte ønsker at blive hos os.

Hver dag hjælper vi mennesker - det elsker jeg ved mit arbejde!
”Jeg elsker det faktum, at vi leverer en så vigtig service til vores kunder, og Handimobil har virkelig taget det ind i deres hjerter.
Det er ikke altid let at arbejde her, da det kan være meget komplekse opgaver vi sidder med, men jeg har ikke haft en dag, hvor jeg ikke ønsker at komme på arbejde – og jeg har været her 14 år! ”
Liz, Handimobil

Vi er stolte af at levere en fantastisk service til vores kunder ved at fokusere på den personlige oplevelse. Denne tilgang afspejles i vores ansættelsespraksis. Vi ved, at vores ansatte virkelig er nøglen til vores succes.
Alle medarbejdere hos Handimobil behandles med værdighed og respekt.

Vi giver lige muligheder for alle. Diskriminering eller chikane på grund af alder, handicap, kønsfordeling, køn eller seksuel orientering, race, religion eller tro, graviditet og barsel tolereres ikke. Alle medarbejdere med samme kvalifikationer, uddannelse og dygtighedssæt får lige hensyn til ansættelse.

Lyder Handimobil som noget for dig?

Send uopfordret ansøgning

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 88 18 17 00